Ощадбанк та Івано-Франківська ОВА підписали меморандум про здешевлення кредитів ММСБ

Ринки Банки 24.03.2023    16:39 Державний Ощадбанк (Київ) 23 березня підписав з Івано-Франківською обласною військовою адміністрацією (ОВА) та Івано-Франківською міською радою меморандуми про співпрацю для здешевлення кредитів мікро-, малому та середньому бізнесу (ММСБ), повідомила прес-служба банку.

"Спільні зусилля підписантів будуть спрямовані на розробку нових фінансових продуктів, за рахунок яких підприємці зможуть реалізовувати інноваційні проєкти, запускати виробництво нової продукції, оновлювати матеріально-технічну базу свого бізнесу і створювати нові робочі місця", - зазначено в повідомленні.

Ощадбанк формує коаліцію підтримки бізнесу, в якій партнери спільно здешевлюють вартість позик, відповідно, клієнти банку можуть отримувати фінансування на пільгових умовах.

"Ще один напрямок - співпраця місцевої влади та Ощаду, у межах якої банк розширює перелік пільгових програм кредитування, а місцева влада долучається до здешевлення позик у межах можливостей своїх бюджетів", - зазначила пресслужба.

Банк зазначив, що вже підписав подібні угоди в Закарпатській, Чернівецькій, Львівській та Одеській областях.
Теги:   кредит Ощадбанк меморандум ММСБ Івано-Франківська ОВА Переглядів:   377

Читайте також:

16.09

Україна отримає ще одну партію літаків F-16 з Данії

16.09

У Румунії стався землетрус, його відчули в Болгарії, Молдові та Україні

16.09

Обсяг товарної продукції Київського картонно-паперового комбінату у січні-серпні становив понад 5 млрд грн