Золотодобувач Chaarat Gold припинив переговори про купівлю проєкту у Вірменії

Ринки Гірничовидобуток 25.04.2023    12:16 Золотодобувач Chaarat Gold припинив переговори про придбання компанії Lydian Armenia, що володіє золоторудним Амулсарським родовищем у Вірменії.

Торги акціями Chaarat Gold на майданчику AIM Лондонської фондової біржі, припинені 24 жовтня 2022 року після оголошення про переговори з власником Lydian Armenia, відновлено.

Як повідомляє Chaarat, сторонам не вдалося узгодити структуру угоди в максимально можливий 6-місячний період припинення торгів акціями, у зв'язку з чим було ухвалено рішення припинити переговори.

Chaarat продовжить шукати можливості для неорганічного зростання і диверсифікації портфеля активів.

Lydian Armenia - 100%-ва "дочка" Lydian Canada Ventures, яка зі свого боку належить американській інвесткомпанії Orion Mine Finance і канадській роялті-компанії Osisko Gold Royalties. За даними сайту останньої, запаси Амулсара оцінюють у 2,6 млн унцій золота і 12,7 млн унцій срібла. Загальна ресурсна база 4,8 млн унцій золота і 25,1 млн унцій срібла.

Активи Chaarat Gold включають золоторудний проєкт Чаарат у Киргизії та діюче золотополіметалічне підприємство Капан у Вірменії. Найбільшим акціонером є співзасновник групи Brunswick Мартін Андерссон, разом з Labro Investments він контролює близько 45,8%.
Теги:   Chaarat Gold золотодобувач проєкт переговори Вірменія Переглядів:   427

Читайте також:

16.09

У Румунії стався землетрус, його відчули в Болгарії, Молдові та Україні

16.09

Обсяг товарної продукції Київського картонно-паперового комбінату у січні-серпні становив понад 5 млрд грн

16.09

Український агрохолдинг «Прометей» скорочує співробітників і закриває частину елеваторів