Компании

все компании

Аграріям запропонували скористатися безкоштовним ШІ для точного землеробства

1 травня 2024 року, 08:21
EOS Data Analytics (EOSDA), постачальник аналітики супутникових зображень на основі штучного інтелекту для точного землеробства, протягом 2024 року надає українським фермерам і агробізнесу безкоштовний доступ до своєї платформи EOSDA Crop Monitoring.

Як повідомляється на сайті компанії, доступ надаватиметься на площу до 500 га на три місяці з моменту активації. Після отримання заявки зареєстрованим аграріям і господарствам буде відкрито доступ до всіх функцій платформи, надіслано інструкцію користувача та надано всі необхідні поради щодо користування платформою.

EOSDA Crop Monitoring - платформа для відстеження стану сільгосппосівів, яка дає змогу відслідковувати етапи розвитку рослин, виявляти шкідників, віруси, бур'яни, які знаходяться на них, недостатність вологи. Алгоритмічний аналіз ризику хвороб допомагає прогнозувати розвиток проблем на посівах. Функція погоди з 14-денними прогнозами оптимізує планування польових робіт. Скаутинг допомагає власникам бізнесу відряджати персонал для перевірки даних на місці та додавання інформації до застосунку, пояснили в компанії.




Просмотров: 100
Другие новости