NovaPay запустила перекази MoneyGram через відділення «Нової пошти»

Ринки 31.05.2024    08:20

Міжнародний фінансовий сервіс NovaPay запустив можливість отримати міжнародний переказ MoneyGram у будь-якому відділенні «Нової пошти» (НП) без відкриття рахунку, повідомила пресслужба NovaPay у середу.

«Ми розширюємо власні сервіси для зручності клієнтів. Вони можуть отримати міжнародні перекази за допомогою Western Union, RIA, а тепер ще й MoneyGram", - зазначив CEO NovaPay Андрій Кривошапко.

Згідно з повідомленням NovaPay, переведення в готівку безкоштовне, послуги надаються у всіх відділеннях «Нової пошти».

MoneyGram зі штаб-квартирою в Далласі, штат Техас, - американська фінансова компанія, що надає послуги грошових переказів по всьому світу онлайн і офлайн. MoneyGram, за її даними, налічує понад 150 млн споживачів і працює на ринку понад 80 років.

Частка MoneyGram на ринку переказів в Україні 2023 року зросла на 4,4 п.п. - до 21,7%, RIA - на 3,6 п.п., до 13,3%, тоді як частка Western Union (США) знизилася на 6,3 п.п. - до 43,2%.

Раніше Національний Банк України включив NovaPay, що займає 32% від загального обсягу внутрішньодержавних грошових переказів, до переліку найважливіших об'єктів платіжної інфраструктури.

Мережа відділень «Нової пошти» охоплює 11,4 тис. точок.

Теги:   MoneyGram Нова Пошта NovaPay перекази Переглядів:   148

Читайте також:

22.09

У Києві стартував Європейський тиждень спорту

22.09

В Умані посилюються заходи безпеки напередодні єврейського Рош га-Шана

22.09

"Зелений парк" наростив обсяг виробництва на 25%