MEGOGO проаналізував причини збою під час трансляції матчу Україна-Румунія на Євро-2024

Ринки 19.06.2024    19:22

Український медіасервіс MEGOGO детально проаналізував причини збою під час трансляції матчу Україна-Румунія на Євро-2024 у понеділок, питання компенсацій вирішується в індивідуальному порядку, повідомили в компанії в середу.

"Причиною початку технічних проблем стали штормові погодні умови в Києві. Усе почалося з переривання трансляції чорним екраном через сильну грозу та зливу, що унеможливило прийом сигналу на основному та резервному супутниках: абсолютно унікальна ситуація, коли одразу два супутники одночасно вийшли з ладу - перемикання на третій зайняло 40 секунд", - пояснює MEGOGO у фейсбуці в середу.

Зазначено, що у зв'язку зі збоєм у трансляції з 17:16 користувачі почали перепідключатися до трансляції. Це спричинило масове лавиноподібне підвищення запитів на багатьох системах сервісу. Зафіксовано збільшення кількості звернень до CDN вище за прогнозований максимум на матч. У підсумку відмовила підсистема доставки контенту. Стабілізувати її та відновити роботу вдалося орієнтовно о 17:50, наприкінці другого тайму матчу, ідеться в повідомленні.

"Водночас телевізійні сигнали, що були надані MEGOGO місцевим каналам "Суспільного мовлення" та телемарафону "Єдині новини", були доступні та показ матчу продовжувався, оскільки вони не залежали від роботи мережі доставки контенту MEGOGO", - зазначили в медіасервісі.

Команда медіасервісу перепросила глядачів, зазначивши, що постійно працює над якістю трансляцій і "жодного разу збої не сталися з тієї самої причини".

Питання компенсацій вирішується в індивідуальному порядку, уточнили в MEGOGO.

"Питання компенсацій ми розглядаємо з кожним користувачем в окремому порядку, оскільки у нас є різні типи передплат (довгі, короткі), відповідно, у людей різні запити. Маємо цілу серію компенсаційних пакетів, з якими працюємо", - повідомили в компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

Уточнюється, що з понеділка служба підтримки сервісу працює в посиленому режимі, обробляючи звернення користувачів.

Як повідомлялося, під час матчу Україна-Румунія 17 червня стався збій на 56-й хвилині трансляції. Рахунок у цей час був 3:0 на користь збірної Румунії. Трансляція відновилася з 89-ї хвилини. Тоді попередньою причиною збою в MEGOGO назвали погодні умови.

Теги:   Megogo Переглядів:   232

Читайте також:

21.09

Тернопільська область закупить 23 шкільні автобуси за 78,4 млн грн

21.09

«Ярослав» встановив три сонячні електростанції 25-250 кВт у Києві та області за механізмом net billing - Барсук

21.09

FactSet збільшила чистий прибуток на третину та дала сильний прогноз