Артема Ситника призначено заступником директора Агентства оборонних закупівель Міноборони

Ринки 22.06.2024    18:45

Артема Ситника призначено заступником директора "Агентства оборонних закупівель" (АОЗ) Міністерства оборони з питань безпеки.
"Відтепер він відповідатиме за внутрішню безпеку агентства, перевірку контрагентів і контроль за належним виконанням державних контрактів, побудову ефективної співпраці з правоохоронними органами", - повідомило АТЗ на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.
Ситник очолював Національне антикорупційне бюро у 2015-2022 роках. Згодом працював заступником директора Національного агентства протидії корупції, де відповідав за взаємодію з правоохоронними органами, фінансовий контроль, проведення спеціальних перевірок, запобігання конфліктам інтересів.
"Ми дуже чекаємо на його роботу з розбудови процесів, що запобігатимуть будь-яким проявам корупції та забезпечать ефективні закупівлі й надійне постачання зброї Збройним Силам", - сказала директорка Агенції оборонних закупівель Марина Безрукова у Фейсбуці в п'ятницю.
Зі свого боку, Ситник висловив сподівання, що його досвід "допоможе зміцнити Агентство і мінімізувати можливі ризики в його роботі".


 

Теги:   Міноборони Артем Ситник оборонні закупівлі Переглядів:   175

Читайте також:

28.06

EQT запропонувала купити Keywords Studios за 1,96 млрд фунтів

28.06

США та Ізраїль проводять переговори про постачання Україні систем ППО Patriot

28.06

Безробіття в Німеччині несподівано зросло до 6%