У всьому світі страховики мають до 12% участі в ринку комерційної нерухомості - дослідження

Ринки 27.06.2024    12:43

У всьому світі страховики мають 9-12% участі в ринку комерційної нерухомості (CRE) за допомогою прямих і непрямих інвестицій в іпотечні кредити, облігації та нерухомість, яка перебуває в прямій власності, зазначається у звіті Gallagher на її сайті.

Страхові компанії є основними інвесторами в комерційну нерухомість, при цьому американські та європейські страховики інвестують у цей сектор приблизно 12% і 7% своїх інвестиційних портфелів відповідно. Потенційна рецесія, особливо рецесія, викликана комерційною нерухомістю, викликала деяку стурбованість як у сфері страхування життя, так і у сфері страхування життя.

Серед ключових результатів звіту також те, що COVID-19 і зростання кількості тих, хто працює вдома, призвели, зокрема, до різкого збільшення доступності комерційної нерухомості в центрі міста. Ця тенденція не показує жодних ознак зміни назад.

Рецесійні перешкоди залишаються незначними за здорової економіки США та ЄС, який перебуває в стагнації, але не стискається. Китай залишається сильним в абсолютному вираженні, незважаючи на зниження темпів зростання порівняно з недавнім минулим.

Банки неухильно збільшують свої інвестиції і розширюють кредитні лінії для комерційної нерухомості. Це допомогло пояснити, як сектор залишався життєздатним у важкі часи.

 

Теги:   Страховики комерційна нерухомість Переглядів:   168

Читайте також:

06.10

Найнижчий рівень безробіття серед найбільших держав єврозони в Німеччині, найвищий – в Іспанії

06.10

«Укренерго» не планує обмежень електропостачання для населення 7 жовтня

06.10

Збірна України з футзалу в матчі за третє місце розгромила Францію - 7:1