У Закарпатті побудують новий апарт-готель

Нерухомість 02.07.2024    12:03

Готельний оператор Ribas Hotels Group і девелоперська компанія Arena Bud мають намір побудувати апарт-готель Erwin Hall у с. Поляна (Закарпатської обл.), повідомила пресслужба оператора.

Згідно із пресрелізом, введення готелю в експлуатацію заплановано на третій квартал 2027 року. За проєктом семиповерховий готель буде розрахований на 116 апартаментів різних категорій: смарт, 1- і 2-кімнатні середньою площею 32 кв. м.

За словами засновника Ribas Hotels Group Артура Лупашка, передбачувана окупність готелю - до 9 років, прибутковість - до 11,5% річних.

"Мінеральні води та унікальна природа завжди забезпечували надійний туристичний потік і перетворили Поляну на курорт, що має також вдале і безпечне розташування, оскільки вона межує з Угорщиною, Словаччиною, Румунією. Ми також готові співпрацювати з місцевою владою та облаштовувати прилеглі території, включно з інфраструктурою для водіїв і пішоходів, озелененням і освітленням території", - пояснив CEO і засновник Arena Bud Олександр Курах, чиї слова наведено в повідомленні.

Ribas Hotels Group - створена 2014 року в Одесі міжнародна керуюча компанія, флагманською послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів. Компанія також надає послуги з розробки концепції, проєктування, супроводу всіх етапів реалізації проєкту, консалтингу та франчайзингу для девелоперів.

У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії перебувають 28 міських, пляжних і гірськолижних готелів під брендами Ribas, Ribas Hotels, Ribas Rooms, WOL home + hotel і Mandra Glamping. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів. Загалом у портфелі 55 проєктів, включно з проєктованими та споруджуваними.

Наразі компанія розвиває об'єкти в Польщі, Молдові та в Індонезії.

У портфелі Arena Bud дев'ять введених в експлуатацію житлових комплексів сумарною площею понад 40 тис. кв. м у західних областях України.

Теги:   готель апарт-готель Ribas Hotels Group Arena Bud Erwin Hall Переглядів:   110

Читайте також:

01.07

Мережа "Алло" відкрила три нові магазини та оновила 16 наявних

27.06

Третина новобудов Києва приєдналася до програми "еОселе"

23.06

Завантаження українських готелів зросло у Києві - 39% та Буковелі - 46% - Міщенко