Юлію Пасіку призначили начальником управління внутрішнього аудиту СЕБ Корпоративного Банку

Банки 03.07.2024    10:03

Наглядова рада СЕБ Корпоративний Банк призначила Юлію Пасіку, яка понад три роки була головним внутрішнім аудитором у ПриватБанку після двох років роботи провідним аудитором в Укрсиббанку, начальником управління внутрішнього аудиту.

Як повідомив банк у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), таке рішення наглядова рада ухвалила 27 червня цього року.

Уточнюється, що кандидатура Пасіки попередньо погоджена на вищезгадану посаду Національним банком України (НБУ).

Згідно з інформацією на її сторінці в LinkedIn, загалом Пасєка має понад 20 років досвіду роботи в банківській сфері на позиціях фахівця фронт- і бек-офісу, кредитного фахівця, внутрішнього аудитора, керівника зовнішнього підрозділу, а також 5 років досвіду роботи в зовнішньому і 7 років у внутрішньому аудиті.

У її профілі також зазначено, що вона мала досвід роботи з Нацбанком, зовнішніми аудиторськими компаніями (PwC, Deloitte, RSM APiK, Active Audit), а також рейтинговими компаніями (Credit Rating, Fitch, Moody's).

За даними НБУ, станом на 1 травня 2024 року СЕБ Корпоративний Банк посідав 33-тє місце серед 63 діючих банків за загальними активами (7,64 млрд грн). Чистий прибуток фінустанови за минулий рік становив 0,19 млрд грн.

Теги:   аудит Банк пасіка СЕБ Переглядів:   78

Читайте також:

05.07

Банк "Глобус" знизив ставки з енергокредитування до 13,5% для ОСББ

05.07

Курси купівлі та продажу іноземної валюти за картковими операціями банків на 5 липня

05.07

Курси валют у банках Києва, Одеси, Львова та Харкова