АТ "Укрзалізниця" змінила час відкриття онлайн-продажів на міжнародні поїзди

Транспорт 04.07.2024    11:26

АТ "Укрзалізниця" ("УЗ") змінила час відкриття онлайн-продажів на міжнародні поїзди для зниження навантаження на додаток, повідомила пресслужба компанії.
"Змінюємо час відкриття онлайн-продажів на міжнародні поїзди, щоб стабілізувати трохи перевантажений застосунок", - ідеться в повідомленні пресслужби в середу.
Зазначається, що з четверга продажі квитків у польському напрямку (Перемишль, Дорохуськ, Хелм, Варшава) стартуватимуть о 09:00, глибина продажів - 20 діб до дати відправлення.
Словацький та австрійський напрямок - з 08:00, глибина 20 діб. Продажі квитків на поїзди в напрямку Молдови стартують о 08:00, глибина продажу - 30 діб.
"Усі продажі стартують одночасно на сайті "Укрзалізниці" та в застосунку. Відкриття продажів на всі внутрішні рейси залишиться о 08:00", - уточнили в "УЗ".
У компанії пояснили, що до зазначених змін продажі квитків на всі поїзди міжнародних напрямків відкривалися о 8 ранку, крім поїзда Київ-Варшава, продажі квитків на який стартували з 9:00.
"Зміни допоможуть знизити пікові навантаження на наші системи і, відповідно, зроблять користування (...) застосунком ще зручнішим і швидшим", - запевнили в "УЗ".
В "УЗ" також повідомили, що почали поступове переведення продажу квитків на новий сайт https://booking-new.uz.gov.ua. Міжнародні квитки на старому сайті стануть недоступними.

Теги:   Укрзалізниця міжнародні поїзди Переглядів:   109

Читайте також:

06.07

УЗ на 23% збільшила обсяг перевезення пасажирів

05.07

В Україні третину пасажирських вагонів оснащено сучасними кондиціонерами

05.07

Китай сподівається на швидке вирішення питання про мита ЄС на електромобілі