Бренд Puma та ФК "Шахтар" презентують нову форму

Ринки 05.07.2024    17:43

Вболівальники зможуть придбати нове екіпірування вже з 5 липня

ФК «Шахтар» і технічний партнер клубу PUMA представляють нову форму сезону 2024/25 у рамках вже традиційної співпраці, яка почалася ще у 2020 році, та транслює свій теглайн Forever.Faster на футбольному полі.

Спортивний бренд пише нову історію, застосовуючи знання та досвід багатьох поколінь українських гравців, працівників клубу та вболівальників, залучаючи професіоналів з

усього світу.

На гравців та вболівальників чекає 3 комплекти форми: домашня та виїзна, виконані у традиційних кольорах клубу та створені для максимально зручної гри, незалежно від локації матчу, а також перша в історії «Шахтаря» футбольна форма у національних кольорах.

«Наше партнерство зі світовим брендом PUMA налічує вже три роки, і ми повністю задоволені цією співпрацею. «Шахтар» та PUMA є визнаними лідерами у своїх сферах, тому ми даємо багато один одному й разом досягаємо успіхів та великих звершень. Упевнений, нова форма від PUMA сподобається уболівальникам команди і стане символом нових перемог та досягнень «Шахтаря» в сезоні - 2024/25», –

Сергій Палкін, генеральний директор ФК «Шахтар.

«Протягом 75 років Puma створює інноваційне екіпірування для найкращих атлетів та команд світу. Ми пишаємося нашим партнерством з ФК "Шахтар" і високо цінуємо довіру до бренду Puma з боку гравців та менеджменту клубу.

Цього сезону на гравців та вболівальників клубу чекає три комплекти ігрової форми, кожен з яких є втіленням сучасних технологій та традицій клубу. Перші два комплекти виконані у традиційних кольорах клубу та емоційно передають символи команди.

Третій комплект — вперше в історії клубу створений в національних кольорах України, що робить його особливим і є предметом для гордості.

Ми в Puma віримо, що високоякісне екіпірування — це не просто одяг, а інструмент, який допомагає гравцям показувати яскраву гру та перемагати. Основою нової форми сезону 2024-2025 є інноваційна технологія ULTRAWEAVE. ULTRAWEAVE — це ультралегка, інженерна тканина, створена за допомогою високоточних технологій

плетіння. Її конструкція має структуровану, 4-сторонню еластичність, що знижує вагу та тертя. Це все про те, щоб бути швидшим та сильнішим на футбольному полі.

Вітаємо гравців та вболівальників клубу з початком нового сезону! Нехай він буде яскравим та успішним для ФК "Шахтар". Ми з нетерпінням чекаємо на нові перемоги разом з вами!»

Володимир Горобець, генеральний директор PUMA в Україні і країнах Скандинавії

Основною ідеєю відеокампейну до презентації нового комплекту – було відображення історії фанатів, які переживають становлення клубу, перемоги та важкі моменти, залишаючись вірними йому. Любов до свого клубу починається з дитинства, коли ти вперше йдеш на матч з батьками та отримуєш емоції, які зберігаються і поза футбольними трибунами усе життя.

Придбати оновлену форму можна з 5 липня у магазині ФК «Шахтар» shop.shakhtar.com, у мережі фірмових магазинів PUMA та на офіційному сайті ua.puma.com, а також в

магазинах офіційних партнерів Puma «Мегаспорт» та «Інтерспорт».

Нова форма ФК Шахтар.

PUMA презентує три комплекти сезону – 2024/25

Теги:   партнер форма Puma презентація ФК Шахтар сезон-2024/25 Сергій Палкін Володимир Горобець Переглядів:   135

Читайте також:

08.07

Офіс групи компаній DIM пошкоджено внаслідок російських ракетних ударів по Києву

08.07

9 липня оголошено Днем жалоби в Києві - мер

08.07

Понад 6,5 тис. співробітників Samsung вийшли на триденний страйк