"Сентравіс" розробив власну технологію обробки сталі для середовищ із високим тиском

Металургія Технології 08.07.2024    12:28

ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., "Сентравіс" розробило власну технологію обробки сталі для середовищ із високим тиском.

"Цього місяця для компанії Centravis настає поворотний момент: ми представляємо нашу останню інновацію - запуск Balev 304L® і Balev 316L®. Ці інноваційні марки сталі створені спеціально для середовищ із високим тиском і означають крок уперед у пропозиції нашої продукції", - повідомив директор із продажу "Сентравіс" Артем Атанасов у листі клієнтам.

За його словами, завдяки запатентованій технології термообробки Balev 304L® і Balev 316L® забезпечує чудову міцність і стійкість до корозії, що робить їх ідеальними для критично важливого застосування в аерокосмічних гідравлічних системах, автомобільному впорскуванні палива та інших складних промислових середовищах.

Ці матеріали розроблені, щоб перевершувати характеристики традиційної дуплексної нержавіючої сталі, що забезпечують оптимальну роботу навіть у найвимогливіших умовах, зазначив Атанасов.

"Також хочу повідомити про стабільність роботи "Сентравіса". Енергопостачання та забезпечення водою залишаються стабільними, що забезпечує безперебійну роботу нашої компанії", - наголосив директор з продажу.

"Сентравіс" заснований 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.). У 2023 році відкрилася філія компанії в Ужгороді.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".

Теги:   сталь Сентравіс технологія Переглядів:   150

Читайте також:

05.10

"Запоріжкокс" наростив випуск продукції на 2%

03.10

Виробництво міді у світі перевищуватиме попит у 2024-2025 рр. - прогноз

02.10

"Запоріжсталь" наростила випуск прокату на 26,7%