Nike знову найняла виконавчого директора Тома Педді для контролю над зарубіжним роздробом

Ринки 09.07.2024    11:46

Американський виробник спортивних товарів Nike Inc. знову найняла виконавчого директора Тома Педді (Tom Peddie), який пішов у відставку в 2020 році, для контролю над зарубіжним роздробом, після того, як продажі впали, повідомляє у вівторок Bloomberg.

Том Педді, керівник-ветеран, який пропрацював у Nike 30 років до того, як компанія оголосила про його відхід на пенсію у 2020 році. Відповідно до внутрішньої службової записки, що потрапила в розпорядження Bloomberg, Том Педді повертається на посаду віцепрезидента по роботі з партнерами на ринку.

Nike намагається відновити відносини зі своїми роздрібними мережами, такими як Foot Locker Inc., після того, як при головному виконавчому директорі Джоні Донах'ю (John Donahoe) компанія відмовилася від продажу товарів у багатьох магазинах на користь власних магазинів, електронної комерції та додатків. Акції компанії впали на 33% цього року станом на понеділок, оскільки продажі продовжують знижуватися.

"Оскільки ми продовжуємо фокусуватися на оптовому бізнесі та покращувати його можливості, я впевнений, що Том привнесе бачення і сміливе керівництво, щоб прискорити реалізацію стратегії Marketplace", - ідеться у службовій записці Крейга Вільямса (Craig Williams), президента Nike з географічних регіонів і ринків.

За свою кар'єру в Nike Педді обіймав кілька керівних посад. На останньому місці роботи він обіймав посаду віце-президента і генерального менеджера в Північній Америці.

Теги:   Nike директор Том Педді Переглядів:   156

Читайте також:

21.09

"Слов'янські шпалери-КФТБ" збільшило випуск шпалер на 4%

20.09

УЗА назвала десятку найбільших покупців української пшениці в серпні

20.09

АМКУ дозволив "ДК Київ Аулет" купити ТОВ "Трейд Солюшинз"