СК "Експрес Страхування" за трьома договорами КАСКО виплатила майже 7,3 млн грн

Ринки 09.07.2024    09:00

Страхова компанія "Експрес Страхування" (Київ) повідомила про три великі виплати страхових відшкодувань за договорами добровільного страхування автотранспорту КАСКО із загальною сумою 7,262 млн грн.
Так рухаючись трасою у Волинській області, клієнт компанії вирішив здійснити лівий поворот, однак під час цього маневру, в його автомобіль влетів інший автомобіль, водій якого, за його поясненнями, просто не помітив Mercedes-Benz. У результаті цього постраждала практично вся ліва частина автомобіля і рахунок за ремонт на офіційному СТО склав майже 4,4 млн грн.
Ще один клієнт компанії на Mercedes-Benz рухався своєю смугою на безпечній швидкості в передмісті Борисполя, коли із зустрічної смуги в нього врізався автомобіль, який намагався здійснити обгін. Удар був настільки потужним, що автомобіль клієнта винесло в кювет. На щастя, ніхто не постраждав, проте відновлення коштувало близько 1,7 млн грн.
У випадку, що стався в Київській області, клієнт компанії, рухаючись на Toyota Hilux, сам не розрахував швидкість, не впорався з керуванням, вилетів з траси і зіткнувся з бетонною конструкцією. Загалом на відновлення автомобіля знадобилося понад 1,2 млн грн.
Як повідомлялося, у січні-травні 2024 року компанія виплатила клієнтам майже 200 млн грн, зокрема з КАСКО - 170,3 млн грн, що на 62% перевищує аналогічний показник минулого року.
ТДВ "Експрес Страхування" засновано 2008 року за участю Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні.

Теги:   КАСКО СК Експрес Страхування Переглядів:   116

Читайте також:

21.09

"Слов'янські шпалери-КФТБ" збільшило випуск шпалер на 4%

20.09

УЗА назвала десятку найбільших покупців української пшениці в серпні

20.09

АМКУ дозволив "ДК Київ Аулет" купити ТОВ "Трейд Солюшинз"