EVA відкрила у Львові магазин нового формату

Ринки 11.07.2024    13:03

Найбільший український дрогері-ритейлер відкрив у Львові в ТРЦ Victoria Gardens (вул. Кульпарківська, 226а) магазин нового формату EVA BEAUTY, повідомили в пресслужбі ритейлера.

"EVA стала експертом у питаннях догляду. Але перехід клієнтів на професійні засоби має бути осмисленим, адже їх потрібно підбирати під конкретні особисті потреби. Тому ми запровадили безкоштовні сервіси, де на сучасному обладнанні можна визначити тип та стан шкіри й волосся, отримати консультацію спеціаліста, а вже потім обирати догляд", - розповіла директорка бізнес-напрямку EVA BEAUTY Василина Петлицька.

Це другий магазин нового формату. Перший наприкінці минулого року розпочав роботу в столичному ТЦ Respublika Park. Від звичайних фірмових точок мережі EVA BEAUTY відрізняється асортиментом товарів для догляду за професійним і елітним сегментами, а також зроблено акцент на сервіси і можливості тестування продукції.

У парфумерному відділі можна пройти спеціальний короткий тест, що допоможе підібрати аромат за індивідуальними вподобаннями. Також у EVA BEAUTY можна протестувати пристрої для укладання DYSON і SteamPod. Магазин є офіційним продавцем цієї техніки та першою в Україні роздрібною точкою продажу засобів L`Oreal Professionnel та Matrix, які раніше були представлені лише в салонах краси, профільних магазинах для перукарів та на авторизованих інтернет-майданчиках.

Загалом асортимент магазину налічує понад 7,5 тис. найменувань товарів, а завдяки планшетам для замовлення на EVA.UA та точці видачі інтернет-замовлень у магазині покупці отримують доступ до понад 120 тис. товарів.

Площа нового магазину у Львові складає 350 м2. На відміну від більшої за розміром київської EVA BEAUTY тут не передбачений салон краси та зона майстеркласів. Проте надалі в компанії мають намір відкривати і магазини більшої площі з усіма сервісами. Подальші перспективи розвитку формату залежать від наявності відповідних локацій у топових ТРЦ великих міст.

ТОВ "РУШ", що управляє мережею EVA, засноване 2002 року. На 30 червня 2024 року мережа налічувала 1080 магазинів.

За даними Opendatabot, власником ТОВ "РУШ" значиться "Інсетера Холдінгз Лімітед" (Кіпр, 100%), кінцевими бенефіціарами компанії є українські бізнесмени Руслан Шостак і Валерій Кіптик.

Згідно з фінансовими результатами "РУШ", дохід компанії за минулий рік зріс на 33,7% до 21 млрд грн, чистий прибуток - на 26%, до 2,2 млрд грн, вартість активів - на 45,2%, до 15,03 млрд грн. У 2023 році EVA сплатила до бюджетів усіх рівнів 2,02 млрд гривень податків і зборів.

Теги:   магазин Eva Львів Переглядів:   161

Читайте також:

21.09

"Слов'янські шпалери-КФТБ" збільшило випуск шпалер на 4%

20.09

УЗА назвала десятку найбільших покупців української пшениці в серпні

20.09

АМКУ дозволив "ДК Київ Аулет" купити ТОВ "Трейд Солюшинз"