NovaPay відкриває рахунки для ФОПів у своєму додатку

Технології 11.07.2024    18:07

Міжнародний фінансовий сервіс NovaPay із групи Nova у своєму однойменному застосунку запровадив можливість відкриття рахунка для фізичних осіб-підприємців (ФОПів) і планує розширити його функціонал для ФОПів, повідомила компанія в четвер.

"Створили в застосунку NovaPay основні послуги, які допоможуть спростити щоденну фінансову рутину для клієнтів-підприємців: відкриття рахунку, платежі та перекази за IBAN, електронні виписки за рахунком і довідки", - повідомив директор з інновацій NovaPay Олексій Рубан.

За його словами, далі в планах збільшення функцій, зокрема видача довіреностей на різні операції, випуск фізичних бізнес-карт, кредитування.

Компанія додала, що зарахування післяплати клієнтів на рахунки ФОП у NovaPay відбуватиметься в день оплати, тоді як на рахунки інших банків - наступного дня.

Уточнено, що для ФОПів, які вже мають рахунки в NovaPay, вся необхідна інформація з'явиться в застосунку автоматично, без додаткової реєстрації.

NovaPay - це заснований 2001 року міжнародний фінансовий сервіс, що входить до групи Nova і забезпечує фінансові послуги онлайн і офлайн у відділеннях "Нової пошти". За даними на сайті, у компанії працюють близько 13 тис. працівників у понад 3,5 тис. відділеннях "Нової пошти" по всій Україні. За даними Національного банку України, компанія займає 35% від загального обсягу внутрішньодержавних грошових переказів.

Як повідомлялося, 4 липня NovaPay запустив можливість оформити розстрочку в застосунку.

Теги:   ФОП NovaPay додаток рахунок Переглядів:   203

Читайте також:

06.09

Дуров: Telegram покине країну, якщо не влаштовує владу

02.09

SpaceX вивели на орбіту дві групи інтернет-супутників Starlink

31.08

Apple і Nvidia можуть стати інвесторами OpenAI