САП і НАБУ викрили двох прокурорів на отриманні хабара в $170 тис.

Ринки 16.07.2024    13:49

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) і Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) викрили в понеділок двох прокурорів на одержанні неправомірної вигоди в розмірі $170 тис. за закриття кримінального провадження, одного з них затримано на робочому місці, повідомляють у телеграм-каналі Офісу генерального прокурора України у вівторок.
"Подібні випадки лише підтверджують необхідність постійного розвитку системи запобігання корупційним проявам в органах правопорядку. Упевнений, що кожен такий випадок є уроком для всіх, хто ще не зрозумів: такі дії є неприпустимими і не залишаться без реагування. Це також сильний сигнал підтримки всім чесним працівникам - ми спільно викриватимемо та притягатимемо до відповідальності тих, хто ображає честь професії та підриває її репутацію", - сказав генеральній прокурор Андрій Костін.
Лише за 2024 рік зусиллями Офісу генерального прокурора та органів досудового розслідування за корупцію та інші зловживання притягнуто до кримінальної відповідальності шістьох прокурорів у різних регіонах України, йдеться в повідомленні.

Теги:   НАБУ САП прокурор хабар Переглядів:   208

Читайте також:

20.09

УЗА назвала десятку найбільших покупців української пшениці в серпні

20.09

АМКУ дозволив "ДК Київ Аулет" купити ТОВ "Трейд Солюшинз"

20.09

Новим главою Lloyd's of London стане Чарльз Роксбург