ТРЦ Respublika Park переходить на імпортну електроенергію

Енергетика 17.07.2024    15:03

Найбільший торговельно-розважальний центр України та Східної Європи ТРЦ Respublika Park перейшов на використання імпортної електроенергії, повідомили в пресслужбі ТРЦ.

"Ми прагнемо забезпечити нашим відвідувачам комфорт і безпеку за будь-яких обставин. Перехід на імпортну електроенергію дає нам змогу не лише підтримувати стабільну роботу комплексу, а й знижувати навантаження на внутрішню енергетичну систему, що важливо для всієї країни", - наведено в релізі слова CEO ТРЦ Respublika Park Юлії Щасливої.

Як повідомлялося, 2023 року Respublika Park інвестував понад $1 млн у придбання потужних генераторів, а щомісяця витрачає сотні тисяч гривень на їх обслуговування й паливо.

Також Respublika Park продовжує інвестувати в інноваційні рішення та інфраструктуру для електромобілів, у співпраці зі світовим брендом Wallbox і компанією 1UP центр установив 29 зарядних станцій для електромобілів, що дає змогу власникам електрокарів зручно заряджати свої автомобілі навіть під час відключень електроенергії.

Як повідомлялося, постановою уряду від 30 травня 2024 року внесено зміни до іншої постанови від 27 жовтня 2023 року №1127. Згідно з новою редакцією, НЕК "Укренерго" гарантує забезпечення електроенергією імпортерів, звільняючи їх від планових обмежень споживання, якщо обсяг імпорту становить щонайменше 80% у структурі споживання (раніше було 30% із травня до вересня та 50% із жовтня до квітня).

Раніше про використання імпортованої електроенергії повідомив ТРЦ Gulliver.

ТРЦ Respublika Park - один з найбільших ТРЦ Києва, загальна площа якого становить 300 тис. кв. м, орендна 135 тис. кв. м. Критий паркінг розрахований на 3500 машиномісць. Власник ТРЦ - австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, яка була заснована у Відні 2013 року й працює у сфері нерухомості.

Теги:   ТРЦ імпорт Respublika Park електроенергія Переглядів:   196

Читайте також:

06.09

Банки схвалили заявки на енергокредити на 5,8 млрд грн з отриманих 46,4 млрд грн - Нацбанк

06.09

Швеція надасть $49 млн для підтримки опалення та електропостачання в Україні

04.09

Ignitis побудує в Латвії сонячний парк на 174 МВт за 106 млн євро