Кір Стармер заявив про подвоєння підтримки України

Ринки 19.07.2024    20:41

Кір Стармер під час зустрічі з українським лідером Володимиром Зеленським у своїй резиденції на Даунінг-стріт заявив про подвоєння підтримки України та плани відвідати її в майбутньому.

Як передає The Guardian, Стармер назвав візит Зеленського на Даунінг-стріт «справжньою частиною історії». Українського президента зустріли в Кабінеті міністрів Великої Британії оваціями, оскільки він став першим іноземним лідером, який особисто виступив на міністерській зустрічі з 1997 року після Клінтона.

«Це дуже, дуже важлива зустріч для нас, і вам тут дуже раді», - сказав прем'єр-міністр Великої Британії, додавши: »Для мене справжнє задоволення і привілей вітати вас сьогодні вранці на Даунінг-стріт.
Це справжній шматочок історії».

Він також сказав, що президент, який став першим іноземним лідером 21-го століття, що особисто звернувся до Кабінету міністрів, демонструє «повагу, яку ви маєте... у цій країні та в усьому світі».
Стармер сказав, що Україна користується «непохитною підтримкою Великої Британії», а агресія Росії «непростима і не може залишитися безкарною».

Крім того, він заявив, що Велика Британія подвоїть підтримку України, і підтвердив, що сьогодні вранці прийняв запрошення знову відвідати Україну в майбутньому.

Теги:   підтримка України Кір Стармер  Переглядів:   172

Читайте також:

20.09

УЗА назвала десятку найбільших покупців української пшениці в серпні

20.09

АМКУ дозволив "ДК Київ Аулет" купити ТОВ "Трейд Солюшинз"

20.09

Новим главою Lloyd's of London стане Чарльз Роксбург