«УкрАВТО» в рамках ребрендингу стає »УкрАвто Груп»

Транспорт 23.07.2024    07:20

ТОВ «Українська автомобільна корпорація» («УкрАВТО») вирішило провести ребрендинг зі зміною назви на «УкрАвто Груп» і заміною логотипу та слогана.
Згідно з прес-релізом компанії в понеділок, метою трансформації є вдосконалення процесів для виведення клієнтського сервісу на вищий щабель.
«Група планує низку ініціатив, спрямованих на поліпшення власних послуг, впровадження нових технологій і розширення присутності на ринку з метою системно розвивати автомобільну галузь і якість послуг», - йдеться в повідомленні.
Компанія зазначає, що проводить ребрендинг вперше за 55 років роботи присутності в Україні. Найближчим часом «УкрАВТО Груп» представить офіційний сайт.
У прес-релізі не наводять подробиць, чи передбачаються зміни в організаційній структурі компанії.
«УкрАвто Груп» (раніше Корпорація УкрАВТО) - присутня в Україні з 1969 року. Основна діяльність охоплює виробництво, імпорт і продаж автомобілів, надання послуг автосервісу, автострахування, логістики, постачання запчастин і палива.
В Україні «УкрАвто Груп» є генеральним імпортером та офіційним дилером автомобільних брендів Mercedes-Benz, KIA, Maserati, Chery, Geely, Toyota та інших.
До її складу входять Запорізький автомобільний завод (ЗАЗ), а автосервісна мережа налічує понад 50 автоцентрів, по всій Україні.
За даними проєкту Clarity Project, ТОВ «УкрАВТО» завершило 2023 рік із чистим прибутком 303,7 млн грн - на 14% менше, ніж роком раніше, при зростанні виручки на 60,5% до 2 млрд 499 млн грн.
Власником 100% і кінцевим бенефіціаром компанії є Таріел Васадзе.

Теги:   УкрАвто ребрендинг УкрАвто Груп Переглядів:   114

Читайте також:

19.09

Продаж автомобілів у ЄС впав на 18,3%

19.09

Машиністи Великої Британії погодилися на підвищення зарплати на 15%

19.09

ОККО займає 19% ринку продажу пального в Україні