Warner Bros. Discovery готова запропонувати НБА умови нової медіаугоди, аналогічні Amazon Prime Video

Ринки 23.07.2024    17:30

Американська Warner Bros. Discovery в понеділок поінформувала Національну баскетбольну асоціацію (НБА) про згоду запропонувати їй такі самі умови в рамках нової медіаугоди, як Amazon Prime Video, яка виплачуватиме лізі по $1,8 млрд на рік за права на показ ігор, пише Associated Press.

Рада керівників НБА тиждень тому схвалила 11-річну угоду на $76 млрд із платформою Amazon.com Inc., телеканалом NBC (належить Comcast Corp.) і Walt Disney Co., у межах якої вони зможуть транслювати матчі ліги починаючи із сезону 2025/2026 років.

Її вартість і термін - максимальні за всю історію НБА. Попередні рекорди належать чинній угоді, яка укладалася на дев'ять років і коштувала $24 млрд.

Телеканал TNT Sports, яким володіє Warner і який транслює ігри НБА з 1980-х років, міг вийти зі складу мовників, якби не погодився на умови не гірші, ніж в одного з конкурентів.

На це у нього було п'ять днів з моменту отримання від ліги фіналізованих контрактів з мовниками. Warner отримала всі три контракти минулої середи.

«Ми вивчили пропозиції і погодилися на такі самі умови, як в одному з них», - цитує AP заяву Warner. Компанія також зазначила, що направила НБА відповідну документацію і з нетерпінням чекає від неї підписання нового контракту.

Акції Warner дешевшають на 0,7% під час попередніх торгів у вівторок.

Теги:   Warner Bros. Discovery НБА Amazon Prime Video Переглядів:   244

Читайте також:

20.09

УЗА назвала десятку найбільших покупців української пшениці в серпні

20.09

АМКУ дозволив "ДК Київ Аулет" купити ТОВ "Трейд Солюшинз"

20.09

Новим главою Lloyd's of London стане Чарльз Роксбург