«АМКР» проводить на РОФ №1 роботи із заміни конвеєрного транспорту

Ринки 25.07.2024    14:31

Криворізький гірничо-металургійний комбінат ПАТ «ArcelorMittal Кривий Ріг» (АМКР, Дніпропетровська обл.) у рамках корпоративної програми проводить на рудо-збагачувальній фабриці (РОФ) №1 гірничого департаменту роботи із заміни конвеєрного транспорту.

Згідно з інформацією компанії, нещодавно виконали заміну двох стрічкових конвеєрів №№31,41.

При цьому уточнюється, що в попередні роки на РОФ-1 замінили 22 конвеєри, ще 11 планують замінити цього року. Чотири - 31, 41, 42, 81 - уже в роботі після заміни.

«Конвеєри експлуатувалися понад 15 років у непростих умовах агресивного середовища, за наявності вологи, пилу та активного майже цілодобового навантаження. З часом металоконструкції обладнання зазнали корозії, а це могло призвести до зупинки всієї виробничої ланки фабрики та становило ризик для працівників. Вимагали оновлення й огороджувальні конструкції конвеєра, які безпосередньо створюють умови для безпечної роботи персоналу в цеху», - пояснив начальник фабрики Олександр Дениско.

І зазначається, що на РОФ-1 конвеєри не ремонтували, а встановили нові. Для цього спочатку демонтували обладнання та металоконструкції. Роботи з демонтажу-монтажу конвеєрів виконував підрядник.

«Ми отримали абсолютно нове фабричне обладнання - сучасні конвеєри», - констатував Дениско.

«ArcelorMittal Кривий Ріг» - найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.

ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом «ArcelorMittal Кривий Ріг» і низкою малих компаній, зокрема, ПАТ «ArcelorMittal Берислав».

Теги:   АМКР РОФ №1 конвеєрний транспорт Переглядів:   116

Читайте також:

07.09

«Метінвест» у I півріччі наростив виручку на 22% до $4,319 млрд

07.09

Smith&Wesson знизив виручку на 23%

07.09

Міжнародні резерви України в серпні зросли на $5 млрд і становлять $42 млрд