Comfy відновив роботу в ТРЦ "Сонячна галерея"

Рітейл 25.07.2024    20:44

Ритейлер побутової техніки та електроніки Comfy відновив роботу магазину в ТРЦ "Сонячна галерея" у Кривому Розі після російської атаки в січні, повідомила його пресслужба.

"Це вже п'ятий магазин мережі, який ритейлер перевідкрив після атак російських ракет. Відновлення роботи зруйнованих магазинів стало частиною експансії Comfy. Від початку вторгнення ритейлер відновив роботу магазинів у Бучі, Харкові, Одесі та Дніпрі, а також перевідкрив на новій локації магазин у Кременчуці", - ідеться в пресрелізі.

Відновлений магазин у Кривому Розі був розширений до 1 тис. кв. м і отримав статус флагмана.

Станом на липень 2024 року в мережі Comfy працюють 104 магазини. У 2023 році було відкрито 21 новий магазин (сім - флагманських), а також три відновлених після пошкоджень.

З початку 2024 року компанія також відкрила оновлений флагманський магазин у столичному ТРЦ Ocean Plaza і відновила роботу магазину в ТРЦ "Apollo" у Дніпрі, який було зруйновано внаслідок прямого ракетного удару в грудні 2023 року.

Власником мережі є ТОВ "Комфі Трейд" (Дніпро). За даними Єдиного держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців, власником "Комфі Трейд" є "Комфі Холдінгс Лімітед" (Кіпр), кінцевими бенефіціарами - Світлана Гуцул і Станіслав Роніс.

Теги:   COMFY ТРЦ Сонячна галерея Переглядів:   343

Читайте також:

07.09

Ритейлер Maxima скоротив EBITDA на 11%, збільшив виручку на 4,7%

21.08

Couche-Tard має намір купити японську Seven & I

16.08

JD.com збільшила чистий прибуток удвічі, виручка підвищилася на 1,2%