Камала Гарріс за перший тиждень виборчої кампанії зібрала $200 млн

Ринки 29.07.2024    12:08

Віцепрезидентка США, член Демократичної партії, Камала Гарріс зібрала $200 млн за перший тиждень участі у виборчих перегонах, оголосив представник кампанії Майкл Тайлер у неділю, 28 липня, повідомляє Politico.

Дві третини пожертвувань надійшли від донорів, які зробили це вперше, що, на думку представників передвиборчої кампанії, є свідченням переважної підтримки на низовому рівні заявки Гарріс на пост глави Білого дому.

Зазначається, що одним із виборчих блоків, який, очевидно, позитивно реагує на кандидатуру Гарріс, є молоді виборці. Згідно з опитуванням Axios/Generation Lab минулого тижня, Гарріс продемонструвала 20-відсоткову перевагу серед виборців віком від 18 до 34 років у прямому протистоянні з кандидатом від Республіканської партії Дональдом Трампом (60% проти 40%).

Як пише Politico, здатність Гарріс знаходити спільну мову з молодими виборцями підтвердила інформація від організації з відстеження реєстрації виборців Vote.org. Організація повідомила про більш ніж 100 000 нових реєстрацій виборців відтоді, як президент США Джо Байден залишив перегони минулого тижня. За даними групи, близько 84% цих нових реєстрацій були виборцями молодше 34 років.

Теги:   Камала Гарріс Переглядів:   120

Читайте також:

20.09

АМКУ дозволив "ДК Київ Аулет" купити ТОВ "Трейд Солюшинз"

20.09

Новим главою Lloyd's of London стане Чарльз Роксбург

20.09

АМКУ оштрафував мережу АЗК KLO на 5,2 млн грн