Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США активно піднімаються

29.07.2024    16:46

Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси активно піднімаються на початку насиченого подіями тижня.

Цього тижня відбудуться засідання центробанків США, Японії та Великої Британії. Федрезерв навряд чи почне знижувати ставки раніше вересня, вважають аналітики, однак Банк Японії і Банк Англії можуть внести корективи в поточний курс грошово-кредитної політики.

Крім того, свої фінансові звітності оприлюднять такі великі компанії як Apple Inc. (SPB: AAPL), Amazon.com Inc. і Microsoft Corp...

«Якщо справи у решти членів «чудової сімки» йтимуть добре, ринок може перервати намічений рух до корекції, - сказав Жак Анрі з інвестиційної компанії Silex. - Це може послужити цікавою точкою для входу в ринок для інвесторів».

Акції McDonald's Corp. дорожчають на 0,6% на попередніх торгах у понеділок. Найбільша у світі мережа ресторанів швидкого обслуговування скоротила чистий прибуток у другому кварталі на 12%, при цьому скоригований показник і виручка не виправдали очікувань ринку.

Капіталізація Abbott Laboratories падає на 5,1% на новині, що компанії доведеться виплатити $495 млн відповідно до рішення суду присяжних у справі про молочні суміші для немовлят.

Ціна паперів Alibaba Group Holding у США зростає на 2,8% на чутках, що китайський ІТ-гігант планує підвищити комісійні для вендорів на майданчиках Tmall і Taobao.

Значення ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:04 кв підвищилося на 0,36% і становило 40976 пунктів. Котирування ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 збільшилося до цього часу на 0,39%, до 5520,25 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 додав 0,61% і становив 19291,75 пункту.

Теги:   США фондові індекси Котирування ф\'ючерс Переглядів:   242