ЄБРР інвестував $5 млн в IT-компанію SeeTree

Банки Технології 13.08.2024    19:10

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) купив на $5 млн акції ізраїльської компанії SeeTree, що займається розробкою програмного забезпечення, яке дає змогу садівникам відстежувати стан здоров'я і продуктивність дерев, для створення дочірньої компанії в Україні.

Як уточнюється на сайті ЄБРР, інвестиція була здійснена в привілейовані акції серії "С" у межах раунду фінансування на загальну суму $16 млн.

Зазначається, що в результаті цих інвестицій банк стане власником близько 13,6% SeeTree.

Згідно з інформацією на сайті ЄБРР, проєкт здійснено в межах Програми венчурних інвестицій ЄБРР III (VCIP III), яка географічно охоплює Україну.

SeeTree заснована 2017 року Ізраїлем Талпазом, Бараком Хачамовим і Гаєм Моргенштерном. Згідно з інформацією на сайті є провідним гравцем у сфері сільськогосподарських технологій. Штаб-квартира компанії розташована в Тель-Авіві. SeeTree обслуговує глобальних клієнтів у Бразилії, Каліфорнії, Флориді, Мексиці, Південній Африці та регіоні АТР.

Згідно з даними в держреєстрі, у листопаді 2023 року у Львові було зареєстровано ТОВ "Сітрі Сістемз" зі статутним капіталом 180,2 тис. грн і основним видом діяльності - комп'ютерне програмування, а його засновником виступили ізраїльська SeeTree Systems.

Теги:   ЄБРР SeeTree Переглядів:   215

Читайте також:

16.09

Економіка може стабільно зростати понад 7,5% - глава ЦБ Індії

16.09

Курси купівлі та продажу іноземної валюти за картковими операціями банків на 16 вересня

16.09

Курси валют у банках Києва, Одеси, Львова та Харкова