ДМЗ "Карпати" за останні два роки виготовив понад тисячу одиниць продукції

Транспорт 16.08.2024    19:21

Дослідно-механічний завод "Карпати» (Львівська обл.) за останні два роки виготовив понад тисячу одиниць продукції, повідомила пресслужба підприємства на фейсбук.

Згідно з повідомленням, більшу частину виробленої продукції, а саме 790 одиниць, становили вагони-зерновози.

"Один із ключових чинників роботи ОМЗ «Карпати» - це постійний розвиток і прагнення досягати нових висот у нашій галузі", - наголосили в компанії.

Як повідомлялося, ДМЗ "Карпати" у 2024 році на замовлення USAID має виготовити 300 вагонів-зерновозів, що становитиме 45% річного завантаження підприємства. Вони будуть передані донорською організацією компаніям, що займаються експортом агропродукції.

ДМЗ "Карпати" понад 40 років випускає хімічне, гірничо-шахтне устаткування, ємності та резервуари для АЗС для зберігання і транспортування нафтопродуктів, автогідропідйомники, запасні частини до хімічного та гірничо-шахтного обладнання. Завод перейшов на вагонобудування з 2012 року. Входить до трійки лідерів з вантажного вагонобудування в сегменті зерновози.

У власності підприємства перебуває земельна ділянка площею 20 га з 24 будівлями і спорудами. Завод експлуатує власну електропідстанцію потужністю 35 кВт і мережу під'їзних залізничних шляхів протяжністю 5,7 км. Виробничі потужності переробляють на місяць близько 2,5 тис. тонн металопрокату, лиття та комплектувальних. Чисельність штату становить 800 осіб. Бенефіціарами підприємства є Євген Погребняк (80% акцій) і Анатолій Олексієнко.

Теги:   ДМЗ Карпати Переглядів:   237

Читайте також:

16.09

Ляшко задекларував Skoda Octavia за 630 тис. грн

15.09

Залізничні оператори Чехії та Польщі тимчасово скасували низку рейсів через повінь

13.09

Працівники заводу Boeing вийшли на страйк