"АгроВіста" залучила $5 млн від ПУМБ для операцій із зерном

Агро Банки 20.08.2024    19:40

Агрохолдинг "АгроВіста" підписав кредитну угоду із Першим українським міжнародним банком (ПУМБ) на суму $5 млн, які буде використано як обігові кошти для операцій із зерном і фінансування виробників на власних елеваторах групи, повідомила пресслужба агрохолдингу на фейсбук-сторінці.

"Отримане фінансування надасть змогу зміцнити позиції на ринку та, використовуючи парк зерновозів, збільшити товарообіг торговельного сегмента до 500 тис. тонн у найближчому році. Цей крок є важливою частиною нашої стратегії розвитку експортної торгівлі, спрямованої на забезпечення стабільного зростання і поліпшення якості послуг для наших клієнтів", - пояснили в агрохолдингу.

"АгроВіста" подякувала ПУМБ за підтримку і висловила впевненість, що це партнерство буде запорукою подальшого успішного розвитку групи.

"АгроВіста" (раніше - група компаній “УкрАгроКом” і “Гермес-Трейдінг”) - інтегрована аграрна корпорація, що спеціалізується на виробництві зернових і олійних культур, тваринництві, зерновій торгівлі та виробництві цукру. Її земельний банк - 80 тис. га.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевими бенефіціарами агрохолдингу "АгроВіста" є бізнесмени та екснародні депутати Анатолій Кузьменко та його син Сергій Кузьменко.

ПУМБ заснований у 1991 році. Власником істотної участі банку є Рінат Ахметов (опосередкована участь 99,9%).

Теги:   зерно ПУМБ АгроВіста Переглядів:   256

Читайте також:

12.09

Морські порти відправили на експорт 3,6 млн тонн агропродукції

12.09

Україна відведе під вирощування промислових конопель 8 тис. га у 2025 році

12.09

Україна має намір експортувати 60-65% врожаю