Qualcomm продовжив контракт із "Манчестер Юнайтед" до 2029 р

Ринки 20.08.2024    17:47

Qualcomm Inc., найбільший у світі виробник мікрочипів для мобільних пристроїв, продовжив спонсорський контракт з англійським футбольним клубом "Манчестер Юнайтед" до 2029 року.

Початковий контракт був підписаний минулого місяця і був розрахований на три роки.

Сторони не розкривають фінансові умови угоди, проте Bloomberg із посиланням на поінформовані джерела раніше повідомляв, що Qualcomm платитиме клубу 60 млн фунтів стерлінгів ($76 млн) на рік.

За умовами угоди, логотип Snapdragon, популярної серії чипів виробництва Qualcomm, тепер розміщений на формі чоловічої та жіночої команд "Манчестер Юнайтед". За повідомленнями компанії, цей логотип уже отримав охоплення більш ніж у 2 млрд переглядів.

Новий сезон Англійської прем'єр-ліги стартує в п'ятницю, у першому матчі "червоні дияволи" зіграють із командою "Фулхем". Команда завершила минулий чемпіонат на 8-му місці, показавши свій найгірший результат за 34 роки, проте виграла Кубок Англії.

Акції компанії Manchester United (володіє клубом, торгується на Нью-Йоркській фондовій біржі) дешевшають на 0,9% на попередніх торгах у п'ятницю. З початку року капіталізація скоротилася на 15,2%, до $2,89 млрд.

Теги:   Qualcomm Контракт Манчестер Юнайтед Переглядів:   157

Читайте також:

19.09

Естонія планує інвестувати в оборону 6,4 млрд євро

19.09

Кількість збанкрутілих компаній у ЄС у другому кварталі 2024 року збільшилася на 3,1%

19.09

ФРН планує виділити ще 400 млн євро на закупівлю зброї для України