Berkshire Hathaway відновила продаж акції Bank of America

21.08.2024    07:29

Інвестиційна компанія американського мільярдера Воррена Баффета Berkshire Hathaway продовжила скорочувати частку в Bank of America Corp.

Berkshire продала 14 млн паперів банку минулого четверга і п'ятниці, а також у понеділок. Загальна сума продажу становила близько $550 млн, ідеться в документах, надісланих компанією до Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) США.

Із середини липня інвесткомпанія Баффета скоротила частку в Bank of America більш ніж на $4,3 млрд, але залишається найбільшим акціонером. Наразі їй належить 928 млн акцій банку на суму близько $37 млрд, або близько 12% усього акціонерного капіталу. Це третя за величиною позиція в портфелі Berkshire, що поступається лише часткам в Apple і American Expreess.

Інвестори гадають, коли Berkshire планує припинити продаж акцій банку, пише MarketWatch. Якщо Баффет скоротить частку в Bank of America до менш ніж 10%, компанія більше не буде зобов'язана розкривати операції з паперами банку протягом двох робочих днів.

Папери банку втрачають у ціні 0,2% на попередніх торгах у вівторок. З початку поточного року їхня вартість зросла на 17,8%.

Теги:   bank of america Berkshire Hathaway акція Переглядів:   127