ПУМБ слідом за ПриватБанком приєднається до держпрограми кешбеку

Банки 21.08.2024    12:08

ПУМБ (Київ) слідом за державним ПриватБанком (обидва - Київ) вирішив стати партнером державної програми "Національний кешбек", за умовами якої громадяни зможуть отримати на місяць до 3 тис. грн 10%-ї компенсації за умови купівлі українських товарів упродовж вересня 2024 - грудня 2025 року, повідомляється на сайті банку у вівторок.

Зазначається, що для участі в держпрограмі клієнту потрібно оформити віртуальну картку "Кешбек "Зроблено в Україні" в обраному ним банківському мобзастосунку, на яку держава перераховуватиме кошти. У разі вибору ПУМБу ним виступить застосунок "ПУМБ Online".

"А також дати згоду на передачу даних про транзакції купівлі товарів з обраних рахунків у банку. І далі в мобільному застосунку "Дія" обрати послугу "Національний кешбек", - зазначили в ПУМБ.
Як повідомлялося, уряд України у вівторок затвердив порядок надання "Національного кешбеку", згідно з яким українці зможуть отримати компенсацію 10% вартості куплених ними товарів.

Координатором програми "Національний кешбек" виступає Мінекономіки. У реалізації проєкту беруть участь Мінцифри, Державна податкова служба, розрахунковий банк - Ощадбанк та уповноважені банки України. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard, а операційним партнером - міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Згідно з даними Національного банку України (НБУ), станом на 1 липня 2024 року ПУМБ посідав 6-те місце (171,75 млрд грн) за загальними активами серед 62 банків країни.
Чистий прибуток фінустанови за 2023 рік становив 3,96 млрд грн. За даними НБУ, на 1 червня цього року в ПУМБ було 1,12 млн активних карток, а загальна їхня кількість на ринку приблизно 53 млн, фінустанова посіла 6-те місце серед емітентів.

Теги:   ПриватБанк ПУМБ кешбек Переглядів:   170

Читайте також:

19.09

Турецький ЦБ зберіг ставку 50% річних

19.09

"Русинія" отримала 39 млн грн від Райффайзен Банку на СЕС 2,4 МВт

19.09

Курси купівлі та продажу іноземної валюти за картковими операціями банків на 19 вересня