Елеватори "Нібулону" прийматимуть соняшник у аграріїв

Агро 04.09.2024    14:04

Один з найбільших операторів зернового ринку України ТОВ "СП "Нібулон", розширив перелік послуг для сільгоспвиробників - відтепер охочі можуть здати соняшник у будь-якому куточку України, скориставшись можливостями філіальної мережі компанії.

Як повідомляється на офіційному сайті зернотрейдера, приймання соняшнику на зернових складах "Нібулону" стало можливим завдяки розширенню співпраці з провідними переробниками цієї культури, але аграрії мають дотримуватися критерію співвідношення "ціна-якість".

"Наразі всі наші зусилля спрямовані на те, щоб надати українському агровиробнику якомога вигідніші умови та якісне обслуговування. Ми розуміємо, що труднощів у аграріїв зараз вистачає, тому наше головне завдання - спростити їм життя і дати можливість заробити. Від цього залежить аграрне майбутнє України та продуктова безпека всього світу", - зазначив директор з торгівлі "Нібулону" Володимир Славинський.

В агрохолдингу порадили з питань постачання соняшнику звернутися до регіональних фахівців у філіях "Нібулону".

ТОВ "СП "Нібулон" створено 1991 року. До російського військового вторгнення зернотрейдер мав 27 перевантажувальних терміналів і комплексів із приймання сільгоспкультур, потужності для одноразового зберігання 2,25 млн тонн продукції АПК, флот із 83 суден (із них 23 буксири), а також володів Миколаївським суднобудівним заводом.

"Нібулон" до війни обробляв 82 тис. га землі в 12 областях України та експортував сільгосппродукцію до більш ніж 70 країн світу. Зернотрейдер 2021 року експортував максимальні за час свого існування 5,64 млн тонн сільгосппродукції, досягнувши рекордних обсягів постачань на зовнішні ринки в серпні - 0,7 млн тонн, у четвертому кварталі - 1,88 млн тонн і в другому півріччі - 3,71 млн тонн.

Збиток "Нібулону" через повномасштабне військове вторгнення РФ у 2022 році перевищив $416 млн.

Наразі зернотрейдер працює на 32% потужностей, створив спеціальний підрозділ для розмінування сільгоспземель і змушений був перенести центральний офіс із Миколаєва до Києва.

Теги:   Нібулон Переглядів:   113

Читайте також:

15.09

"ТАС Агро" відведе 22 тис. га під озиму пшеницю врожаю-2025

13.09

Україна в 2024/2025 році виробить 1,6 млн тонн цукру при потребі 900 тис. тонн - Висоцький

12.09

Морські порти відправили на експорт 3,6 млн тонн агропродукції