"Сентравіс" постачатиме безшовні нержавні труби Voss Fluid

Металургія 04.09.2024    12:51

ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., домовилося про регулярне постачання безшовних нержавних труб німецької компанії Voss Fluid, що спеціалізується на гідравлічних з'єднаннях.

Згідно з пресрелізом у середу, українські безшовні труби використовуються для виробництва з'єднань із високим ступенем захисту від витоків навіть у найбільш складних умовах експлуатації, зокрема, у проєктах із використанням водню і стисненого природного газу.

Пояснюється, що наразі Voss Fluid розробив і запатентував спеціальне гідравлічне з'єднання водню. Саме для таких проєктів переважно постачає труби "Сентравіс".

"У нас системна співпраця, оскільки німецьким колегам потрібна стабільна якість і надійний постачальник. Щорічний обсяг поставок вимірюється в десятках тонн. Очікуємо, що з часом кількість замовлень у цьому сегменті зростатиме, оскільки водневі проєкти з року в рік стають більш популярними", - зазначив провідний менеджер із роботи з ключовими клієнтами "Сентравіс" Віктор Чернецький.

Нагадується, що "Сентравіс" спільно з французькою компанією Duncha France став учасником проєкту з виробництва автомобілів з водневим двигуном в ЄС. Для його виконання "Сентравіс" розробив лінійку високоточних безшовних нержавних труб H2FIT. Вони встановлюватимуться в легких вантажівках і сприятимуть дотриманню норм ЄС за ініціативою з нульовим викидом вуглецю.

Раніше повідомлялося, що за підсумками першого півріччя 2024 року "Сентравіс" збільшив виробництво на 9% - до 6,88 тис. тонн безшовних нержавних труб. У 2023 році компанія виробила 12,2 тис. тонн таких труб. Понад 99% цього обсягу було експортовано до 38 країн світу.

Серед найбільших споживачів українських безшовних труб - Німеччина, Італія та США.
ПрАТ "Сентравіс" засноване 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавних труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.). У 2023 році відкрилася філія компанії в Ужгороді.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавних труб", сервісних і торговельних компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени родини Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".

Теги:   Сентравіс безшовні нержавні труби Voss Fluid Переглядів:   147

Читайте також:

15.09

Україна в січні-серпні експортувала чавун переважно до США, Італії та Туреччини

10.09

Завод "Каметсталь" для проведення масштабного ремонту зупинив конвертер №2

10.09

Україна наростила випуск прокату на 27%