Львів оголосив тендер на закупівлю автобусів за EUR12 млн

Транспорт 12.09.2024    20:43

Львівське комунальне автотранспортне підприємство (ЛКП АТП) №1 оголосило тендер на закупівлю 12-метрових автобусів з низькою підлогою на суму до EUR12 млн із фінансуванням Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), повідомляють у застосунку до Офіційного вісника ЄС.

У комплект поставки входять автобуси, а також запчастини, витратні матеріали, обладнання та інструменти для обслуговування. Двовісні автобуси з дизельними двигунами повинні мати загальну пасажиромісткість щонайменше 100 осіб, зокрема щонайменше 30 сидячих місць і одного для колісного крісла.

Першу партію автобусів мають поставити не пізніше ніж за 34 тижні з дня отримання передоплати постачальником. Загалом контракт розрахований на 47 місяців.

Тендерні пропозиції приймаються до 26 вересня поточного року.

"Процедура проводиться послідовними етапами. На кожному етапі деякі учасники можуть вибувати", - зазначено в критеріях відбору учасників.

Як повідомлялося, ЛКП АТП№1 навесні 2021 року вирішило відмовитися від закупівлі білоруських автобусів МАЗ у межах оголошеного на початку 2020 року тендера на 100 автобусів за кошти ЄІБ.

Мер міста Андрій Садовий тоді заявив, що білоруська компанія мала кращу пропозицію, але місто не буде її акцептувати і звернеться до ЄІБ із проханням про повторний тендер.

Тендер на закупівлю автобусів за EUR12 млн було оголошено в січні 2022 року, проте про його результати нічого невідомо.

Теги:   автобус тендер Львів Переглядів:   272

Читайте також:

16.09

Ляшко задекларував Skoda Octavia за 630 тис. грн

15.09

Залізничні оператори Чехії та Польщі тимчасово скасували низку рейсів через повінь

13.09

Працівники заводу Boeing вийшли на страйк