Marubeni інвестувала в компанію GRE для переробки шин методом піролізу в Таїланді

Ринки 12.09.2024    09:00

Корпорація Marubeni інвестувала в компанію Green Rubber Energy Company Limited (GRE), яка займається переробкою зношених шин методом піролізу в Таїланді, йдеться у прес-релізі японської компанії.

GRE понад десять років розробляє технології переробки, що дають змогу повторно використовувати у виробництві шини, які вийшли з ужитку. Компанія застосовує піроліз (розкладання гумових компонентів під впливом високих температур у безкисневому середовищі) для отримання відновленого технічного вуглецю (rCB) і піролізного масла (TPO). Переробна потужність підприємства - 10 тис. тонн шин.

Marubeni задіє свої дочірні компанії для створення стійкого ланцюжка поставок перероблених матеріалів. Marubeni B-Quik Co., Ltd. - найбільша в країні компанія з технічного обслуговування автомобілів - відповідає за збір шин, що вийшли з ужитку, і постачання їх на майданчик GRE. Німецька RCB Nanotechnologies GmbH займеться очищенням rCB від домішок. Marubeni Techno Rubber Co., Ltd (дистриб'ютор гумової сировини та допоміжних матеріалів) координуватиме продаж перероблених матеріалів. Marubeni планує використовувати цю бізнес-модель для розвитку аналогічних проєктів у Японії, Південно-Східній Азії та інших країнах і регіонах.

Залежно від вмісту домішок у відновленому технічному вуглеці (rCB) його використовують як сировину або для шин, або для цементу. Піролізне масло (TPO) застосовується для виробництва еластомерів, необхідних для випуску нових покришок.

Теги:   Marubeni переробка шина GRE Переглядів:   93

Читайте також:

17.09

"Картонно-паперова компанія" випустила продукцію на 852,4 млн грн

17.09

Трипільський ПК зберіг приріст випуску гофротари понад 20%

17.09

Допомога Україні у розмірі 50 мільярдів доларів застопорилася через юридичні питання