Укрзалізниця змінила графік руху поїздів через повінь у Європі

Ринки 16.09.2024    01:42

Укрзалізниця (УЗ) повідомляє про оновлення інформації про тимчасове скасування та зміну маршрутів прямування низки рейсів через масштабну повінь у східній Європі, зокрема, скасовано рейс Відень - Будапешт - Київ, змінено маршрут прямування рейсів Чоп - Відень - Чоп, очікується запровадження човникового руху рейсів Прага - Перемишль - Прага.

«Рейс Відень - Будапешт - Київ сьогодні скасовано. Пасажирів із квитками у Відні просимо підійти до інформаційно-сервісного пункту та отримати ваучери на безоплатне поселення», - вказала компанія на своєму каналі в Телеграм.

Зі свого боку «Укрзалізниця» уточнила, що рейс Київ - Будапешт - Відень прямуватиме до Будапешта. Також повідомляється про зміну маршруту прямування рейсів Чоп - Відень - Чоп, вони прослідують до кінцевої станції маршруту в об'їзд.

Так само компанія інформує про скасування руху поїздів за маршрутом Рейси Прага - Перемишль - Прага та організацію альтернативних маршрутів слідування.

«Рейси Прага - Перемишль - Прага поки що не здатні проїхати затоплену ділянку на кордоні Чехії та Польщі. Завтра очікується човниковий рух від Праги до кордону і від Перемишля до кордону з автобусним трансфером навколо підтопленої ділянки», - повідомив перевізник.

Теги:   Укрзалізниця Європа поїзд графік повінь Переглядів:   197

Читайте також:

18.09

Італія передасть Україні систему SAMP/T

18.09

Литва планує передати Україні ще 40-50 млн євро допомоги

18.09

Жидачівський ЦПК знизив обсяг виробництва на 17,6%