"Укртранснафта" сплатила до бюджетів майже 1,8 млрд грн податків

Нафта і газ 17.09.2024    18:14

АТ "Укртранснафта" в січні-серпні 2024 року сплатила до державного бюджету 1,6 млрд грн податків, ще 0,189 млрд грн - до місцевих бюджетів, повідомила компанія на фкйсбук-сторінці у вівторок.

"Крім того, днями в компанії завершився огляд проміжної окремої та консолідованої фінансової звітності, за результатами якої незалежні аудитори - міжнародна компанія Grant Thornton Ukraine - підтвердили достовірність усіх показників звітності товариства, складеної відповідно до міжнародних стандартів, за підсумками роботи в першому півріччі 2024 року", - зазначила "Укртранснафта".

Як нагадали в компанії, цього року "Укртранснафта" за підсумками роботи у 2023 році сплатила 5,3 млрд грн своєму акціонеру - НАК "Нафтогаз України", що стало найбільшим річним обсягом дивідендів за весь час діяльності товариства.

Компанія також наголосила, що продовжує активно підтримувати Збройні сили України - загальна сума, спрямована на придбання необхідного обладнання та техніки відповідно до запитів ЗСУ, становила від початку повномасштабного вторгнення РФ до України близько мільярд грн.

"Укртранснафта", 100% акцій якої перебувають в управлінні НАК “Нафтогаз України”, є оператором нафтотранспортної системи країни.

Теги:   бюджет Укртранснафта податки Переглядів:   183

Читайте також:

17.09

"Нафтогаз" збільшив видобуток газу на 7,7%

16.09

"Укрнафта" імпортує бензин і дизель Євро-5 з 5 країн

16.09

Азербайджан знизив прогноз експорту газу в Європу до 12,5 млрд кубометрів