АМКУ дозволив "ДК Київ Аулет" купити ТОВ "Трейд Солюшинз"

Ринки 20.09.2024    21:32

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ТОВ "ДК Київ Аулет", бенефіціаром якого виступає СЕО інвесткомпанії Dragon Capital Томаш Фіала, набути контроль над ТОВ "Трейд Солюшинз" Олександра Ярославського.

Відповідний дозвіл відомство надало в четвер, випливає з повідомлення на сайті комітету.

За даними Opendatanot, власником зареєстрованого в червні 2024 року ТОВ "Трейд Солюшинз" є ТОВ "Українська металургійна компанія", кінцевим бенефіціаром - Олександр Ярославський. Крім того, "Трейд Солюшинз" зареєстровано на вул. Луговій, 12 у Києві, де розташовується ТРЦ "Караван Outlet".

Власником "ДК Київ Аутлет", також зареєстрованої в червні, зазначені "Драгон Капітал Інвестментс Лімітед" (59,8%, Кіпр) і "Нью Юкрейн І-коммерс Холдинг Лімітед" (40,1%, Джерсі), бенефіціаром - Томаш Фіала. Компанія займається консультуванням з питань комерційної діяльності та управління.

ТРЦ "Караван Outlet" побудований і введений в експлуатацію у 2003 році, у 2019 році пройшов реконцепцію в аутлет-центр. Управлінням об'єкта займається компанія DCH Infrastructure & Real Estate, що входить до групи DCH Ярославського.

Теги:   АМКУ ДК Київ Аулет Трейд Солюшинз Переглядів:   67

Читайте також:

20.09

УЗА назвала десятку найбільших покупців української пшениці в серпні

20.09

Новим главою Lloyd's of London стане Чарльз Роксбург

20.09

АМКУ оштрафував мережу АЗК KLO на 5,2 млн грн