"Брок систем" хоче придбати Виробничо-експериментальний завод органічних добрив

Ринки 20.09.2024    11:20

ТОВ "Брок систем" (Київ) має намір придбати 4,5 млн шт., або 91,9% акцій, ПрАТ "Виробничо-експериментальний завод органічних добрив" (Київська обл.), повідомив директор ТОВ "Брок систем" Володимир Куц у системі розкриття інформації НКЦПФР.

Згідно з повідомленням, станом на 19 вересня 2024 року ТОВ "Брок Систем" та афілійовані з ним особи були відсутні серед акціонерів компанії.

Згідно з Єдиним держреєстром юросіб та фізосіб-підприємців, ПрАТ "Виробничо-експериментальний завод органічних добрив" зареєстровано 1998 року в с. Вишеньки (Бориспільський р-н, Київська обл.). Спеціалізується на виробництві обладнання для птахівництва, бджільництва, підготовці кормів, виробництві виробів із пластмас. Фінансова звітність з 2018 року в системі Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) відсутня. На підприємстві наразі значаться два співробітники.

Його бенефіціарами з частками по 25% є чинний директор Віктор Острик і ТОВ "Торговий дім Тодак", що належить його дружині Ользі Острик.

ТОВ "Брок Систем" зареєстровано 2021 року в Києві, спеціалізується на будівництві. Статутний фонд підприємства становить 62,33 тис. грн. Одноосібним бенефіціаром є Володимир Куц, який також володіє низкою будівельних і правоохоронних підприємств.

Теги:   добрива Брок систем Виробничо-експериментальний завод Переглядів:   56

Читайте також:

20.09

СГ "ТАС" збільшила збір премій на 37,5%

20.09

Сендвіч-панелі Ruukki було використано для будівництва NOVUS Logistics Center

20.09

Кількість корпоративних банкрутств у США в січні-серпні 2024 року сягнула максимуму за 4 роки