В Умані посилюються заходи безпеки напередодні єврейського Рош га-Шана

Ринки 22.09.2024    10:49

В Умані з понеділка, 23 вересня, посилюють заходи безпеки, повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

«Як і в попередні роки, діятиме особливий режим в'їзду і виїзду, пересування громадян», - написав Табурець у телеграм-каналі.

Зокрема, буде заборонено в'їзд транспортних засобів з автодороги М-30 до Умані вулицями Дерев'янка та Горіховою, а також із села Родниківка до Умані вулицею Павлова.

Крім того, з посиленим контрольно-пропускним режимом буде забезпечено рух транспортних засобів по вул. Дерев'янка, вул. Інтернаціональній (в'їзд з автошляху М-05), перехрестям вул. Городоцької та вул. Максима Залізняка (в'їзд з с. Городоцьке), вул. Михайлівська та вул. Вокзальна (в'їзди з автошляху М-30), вул. Київської (в'їзд з с. Родниківка).

Також буде посилено контрольно-пропускний режим на в'їзді з автодороги М-05 Київ-Одеса до м. Умань, на вул. Визволителів для в'їзду лише хасидів.
Крім того, у мікрорайоні паломництва заборонено продаж алкогольних напоїв, феєрверків та піротехнічних засобів.

«Прошу ставитися до всіх заходів із розумінням. Це необхідність. Тому що безпека жителів Умані та паломників - незмінний пріоритет під час прийдешнього Рош га-Шана», - наголосив Табурець.
Рош га-Шана відзначають цього року 2-4 жовтня.

Теги:   Умань безпека Рош га-Шана Переглядів:   47

Читайте також:

22.09

У Києві стартував Європейський тиждень спорту

22.09

"Зелений парк" наростив обсяг виробництва на 25%

21.09

Тернопільська область закупить 23 шкільні автобуси за 78,4 млн грн