Akzo Nobel скоротить 2 тис. робочих місць

Ринки 24.09.2024    20:40

Нідерландська Akzo Nobel NV, один із найбільших світових виробників фарб і покриттів, скоротить 2 тис. робочих місць (5,6% штату) в усьому світі, щоб урізати витрати і підвищити ефективність операцій.

"План спрямований на спрощення операцій, прискорення ухвалення рішень і оптимізацію структури управління компанією", - ідеться в пресрелізі Akzo Nobel.

Компанія має намір реалізувати анонсовані заходи до кінця 2025 року.

"Ми прагнемо прискорити зростання за рахунок оптимізації функцій, стати більш гнучкими на нестабільних ринках і подолати такі фактори, як підвищення вартості робочої сили", - заявив головний виконавчий директор компанії Грег Пу-Гійом.

За даними на кінець червня штат Akzo Nobel налічував 35,7 тис. співробітників.

Акції компанії додають у ціні 1% на торгах в Амстердамі у вівторок. Із початку поточного року їхня вартість знизилася на 21%.

Akzo Nobel - провідний європейський виробник лакофарбових матеріалів і покриттів. Він випускає широкий асортимент продукції як для промислового і професійного застосування, так і для використання в побуті, включно з будівельним покриттям, автомобільними фарбами, захисним покриттям для морських суден, покриттям для дерев'яних поверхонь, покриттям для космічної техніки. Компанія зі штаб-квартирою в Амстердамі (Нідерланди) веде діяльність більш ніж у 150 країнах.

Теги:   Akzo Nobel Переглядів:   72

Читайте також:

24.09

Нідерланди передадуть Україні три установки Patriot - міністр оборони

24.09

Бермудські острови продемонстрували найбільший підйом у рейтингу провідних фінансових центрів світу

24.09

"Грін Енерджі Токмак" подал до суду позов проти РФ на суму $63,1 млн