"ОККО" продовжує укомплектовувати свої автозаправні комплекси СЕС

Ринки 24.09.2024    18:03

Мережа АЗК "ОККО" продовжує укомплектовувати свої автозаправні комплекси сонячними електростанціями (СЕС), що розміщуються на даху операторної та на даху над паливороздавальними колонками.

"З початку 2024 року СЕС встановлено на 75 АЗК. Загалом їх кількість у мережі "ОККО" досягла 201, а сумарна потужність – 4,8 МВт. СЕС дозволяють частково забезпечити електроенергією АЗК та заощадити на її закупівлі в енергоринку", - повідомляється на сайті компанії у вівторок.

Найбільше за січень-вересень 2024 року нових СЕС встановлено у Києві та Київській області – 25. У Львівській області встановлено 10 СЕС, Закарпатській та Івано-Франківській – по сім, Рівненській та Кіровоградській – по п'ять, Тернопільській та Житомирській – по чотири, Хмельницькій – три, Чернівецькій та Черкаській – по дві, Волинській – одна.

"ОККО" у 2024 році планує інвестувати в встановлення СЕС на АЗК близько 46 млн грн.

Мережа АЗК "ОККО" належить до складу "OKKO Group". Є однією із найбільших автозаправних мереж в Україні, яка налічує близько 400 автозаправних комплексів.

Мажоритарним акціонером компанії є Віталій Антонов. Серед міноритарних акціонерів – Європейський банк реконструкції та розвитку.

Теги:   ОККО АЗК СЕС Переглядів:   54

Читайте також:

24.09

На кордоні з Республікою Молдова можливі затримки руху транспорту

24.09

Китай - безумовний лідер з виплавки сталі за даними січня - серпня 2024 року

24.09

Новий посол Литви в Україні розпочала виконання обов'язків