ОТП БАНК зібрав клієнтів МСБ у Львові: обговорювали розподілену генерацію, енергоефективність, сервіси й кредитування

Банки 24.09.2024    16:20

АТ «ОТП БАНК» у Львові зібрав представників малого й середнього бізнесу, щоб обговорити із ними актуальні питання розвитку в умовах енергодефіциту. Захід «Power for Business: програми пільгового кредитування та співфінансування, розподілена генерація й енергоефективність, електронні сервіси» став третім у 2024 році із запланованої серії подій для клієнтів МСБ.

Представники Банку поговорили з підприємцями про джерела розподіленої генерації, основні групи споживачів електроенергії та потенціал впровадження технологій розподіленої генерації до 2030 року в Україні. Також розповіли про переваги програм фінансування відповідних проєктів в ОТП БАНК.

Гостям представили електронні сервіси Банку, які дозволяють зробити процес проведення зовнішньоекономічних операцій зручнішим і простішим. Увагу зосередили на новинках у продуктах глобальних ринків. Зокрема, підприємців ознайомили з перевагами торгової платформи (модуль системи інтернет клієнт – банку Click OTPay, запроваджений для оперативного отримання інформації щодо курсів купівлі-продажу іноземної валюти з можливістю фіксації курсу за заявками) та валютного свопу. Обговорювали макроекономічні тренди й перспективи подальшого розвитку економіки.

Уперше на клієнтському заході ОТП БАНК у ролі спікерів виступили представники міжнародних організацій, з якими Банк має успішний досвід співпраці. Зокрема, старший консультант компанії «Pro-Consulting» Андрій Мокряков розповів про стратегічне планування та способи отримання грантів під проєкти розвитку бізнесу. Заступниця керівника Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» Юлія Вітка поділилася інформацією про програми, які дозволяють розширити можливості експортного потенціалу, а також про шляхи отримання пільгового співфінансування для бізнесу в межах спільної програми Банку та Проєкту. Експертка Міжнародної фінансової корпорації IFC Ольга Якименко  зосередилася на темі енергонезалежності та розподіленої енергетики.

Під час завершальної сесії семінару спікери відповіли на запитання клієнтів.

Нагадаємо, перший у 2024 р. захід із запланованої серії подій для клієнтів малого й середнього бізнесу ОТП БАНК провів у березні в Одесі, другий відбувся влітку у столиці. Минулого року подібні семінари відбулися у Дніпрі, Києві та Львові.

Теги:   ОТП Банк МСБ Переглядів:   93

Читайте також:

24.09

Банк "Глобус" видав перший кредит ЕСКО-компанії

24.09

Дані по ОВДП які знаходяться в обігу на 24 вересня від Нацбанку

24.09

Курси купівлі та продажу іноземної валюти за картковими операціями банків на 24 вересня