Алла Теліга запускає франшизу сімейного кафе "Ціберек"

Ринки 26.09.2024    13:38

Співзасновниця мереж "Галя Балувана" та Wesoła Pani Алла Теліга запускає нову франшизу сімейного кафе, що спеціалізується на приготуванні чебуреків, "Ціберек", повідомляє Українська рада торгових центрів.

У релізі наголошується, що перший заклад під цим брендом з'явиться у Луцьку (Винниченка, 2), відкриття заплановано на жовтень. Меню закладу розробляли Алла Теліга, авторка всіх рецептів мережі "Галя Балувана", та відомий шеф-кухар Владислав Цимбалюк. Наступним етапом названо запуск продажу франшизи.

Мережа магазинів "Галя Балувана" заснована у 2019 році у Луцьку. На серпень 2024 року мережа "Галя Балувана" налічувала понад 950 магазинів та 172 франчайзі. З 2023 року компанія припинила приєднувати нових партнерів до спільної мережі "Галя Балувана", нові точки можуть відкривати лише франчайзі, які були раніше включені.

За даними Opendatabot, власниками ТОВ "Готуємо по-домашньому" (Луцьк), що розвиває мережу, вказані Володимир Матвійчук та Олександр Теліга. Згідно з фінзвітністю підприємства за 2022 рік, його чистий прибуток за рік зріс у 3,5 раза і становив 14,9 млн грн.
Як повідомлялося, у січні 2024 року українська мережа магазинів напівфабрикатів "Галя Балувана" відкрила перший магазин у Філадельфії (США) під брендом MultiCook (розвиває Володимир Матвійчук).

Мережа магазинів напівфабрикатів Wesoła Pani від української компанії "Галя Балувана" (розвивають Алла та Олексій Теліги) представлена вже 140 точками у трьох європейських країнах (Польща. Латвія, Голландія). Озвучувалися плани розширення мережі у Польщі до 500 магазинів.

Теги:   Франшиза кафе Алла Теліга Галя Балувана Ціберек Переглядів:   112

Читайте також:

26.09

Бундестаг погодив €400 млн на військову підтримку України

26.09

Jefferies Financial збільшила виручку на 42%

26.09

McDonald's збільшив дивіденди на 6%