"Діла" провела 10722 дослідження на 3 млн грн для пацієнтів Superhumans

Фармацевтика 30.09.2024    15:38

Медична лабораторія "Діла" в липні-вересні провела 10722 дослідження на загальну суму майже 2,952 млн грн для пацієнтів центру реабілітації Superhumans.

Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" в лабораторії, "Діла" надала пацієнтам Superhumans можливість пройти всі необхідні, на думку лікарів, дослідження з переліку всіх досліджень лабораторії.

"Усі наші панелі доступні і майже всі використовуються пацієнтами Superhumans", - уточнив агентству директор зі стратегічного розвитку компанії та голова Фундації "Діла" Іван Теличкун.

Він також зазначив, що "Діла" продовжить співпрацю з Superhumans.

Медлабораторія "Діла" за 2023 рік провела 11 млн досліджень.

За дев'ять місяців 2024 року "Діла" відкрила 15 нових власних і партнерських відділень, зокрема, у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Рівному.

Загалом мережа налічує 230 відділень.

Клініка Superhumans фокусується на протезуванні дорослих і дітей, хірургічних операціях із реконструкції та відновлення знівечених частин тіла, зокрема обличчя, а також на лікуванні посттравматичного стресового розладу.

Між Superhumans і Міністерством охорони здоров'я підписано меморандум про співпрацю. Проєкт створюється з ініціативи українського бізнесмена Андрія Ставніцера. Ще один його засновник - бізнес-партнер Ставніцера Філіп Грушко.

Теги:   Дослідження Superhumans Діла Переглядів:   44

Читайте також:

30.09

Система верифікації ліків через QR-код запуститься добровільно з 2026, обов'язково — з 2028 року

30.09

МОЗ затвердило перелік хвороб для лікування медканабісом

25.09

В Україні оцінку медтехнологій пройшли 108 лікарських засобів