KLM призупинила всі польоти до Тель-Авіва до кінця року

Транспорт 01.10.2024    17:54

Авіакомпанія KLM призупинила всі польоти до Тель-Авіва до кінця цього року, повідомляє нідерландський портал NL Times із посиланням на представників перевізника.

"KLM у вівторок підтвердила, що не здійснюватиме польоти до Тель-Авіва як мінімум до кінця цього року", - інформує портал.

Авіакомпанія припинила польоти до Тель-Авіва раніше, але планувала відновити їх 26 жовтня.

"Це рішення (про продовження терміну) було ухвалено нещодавно, у зв'язку зі зростанням напруженості на Близькому Сході через війну між Ізраїлем та рухом "Хезболла"", - цитує портал слова представника KLM.

Що стосується Бейрута, то сама KLM не здійснює польотів туди, а її дочірня компанія Transavia, яка працює на цьому напрямі, припинила польоти до Бейрута до 3 листопада, а до Тель-Авіва - до кінця березня наступного року.

Air France, яка є партнером KLM, до цього часу також призупинила польоти до Бейрута та Тель-Авіва.

Раніше у вівторок німецький авіаперевізник Lufthansa та його дочірня компанія Swiss International Air Lines оголосили про чергове скасування рейсів до Лівану та Ізраїлю.

"Авіакомпанії Swiss і Lufthansa Group знову коригують розклад рейсів у зв'язку з ситуацією, що склалася на Близькому Сході: польоти в Тель-Авів будуть призупинені до 31 жовтня 2024 року; польоти до Бейрута - до 30 листопада 2024 року", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті Swiss International Air Lines.

Крім того, Lufthansa оголосила про скасування рейсів до Тегерана до 14 жовтня.

Ситуація а Близькому Сході залишається напруженою. З початку минулого тижня Ізраїль активно завдає авіаударів півднем Лівану, знищуючи інфраструктуру "Хезболли", також і в Бейруті.

У ніч на вівторок стало відомо, що ВПС Ізраїлю здійснили щонайменше вісім авіаударів на півдні столиці Лівану.

Теги:   KLM авіакомпанія Тель-Авів Переглядів:   97

Читайте також:

01.10

Stellantis відкликає понад 150 тис. автомобілів Jeep у США

28.09

У січні-червні обсяг перевезення вантажів в Україні зріс майже на 20%

26.09

Підвищення цін на е/е і тарифи залізниці загрожують конкурентності українських меткомпаній — "Укрметалургпром"