"Фокстрот" відкрив два оновлених магазини в Одесі та Самборі

Рітейл 03.10.2024    21:33

Омніканальний ритейлер "Фокстрот" відкрив у вересні два оновлених магазини в ТРЦ City Center в Одесі та ТЦ "Макс" у Самборі у Львівській області, повідомила пресслужба ритейлера.

"Попри війну, ми впевнено рухаємося вперед: понад 75% мережі оновлено, 13 нових і 13 оновлених магазинів ми відкрили за воєнні 2,5 роки. Крім того, відновили роботу в Краматорську, Слов'янську, повноцінно працюємо в Херсоні. Посилюємо свої позиції в тилових містах, і цього місяця - це Самбір та Одеса, щоб наші покупці отримували найкращий сервіс, відчували комфорт, увагу та доступність", - повідомив операційний директор "Фокстрот" Данило Векленко.

"Фокстрот" у місті Самбір працює вже близько 20 років, оновлений магазин відкрито 19 вересня. Незважаючи на невеликий формат магазину загальною площею 700 кв. м і торговельною 435 кв. м, він вмістив у себе оптимальне товарне наповнення з облаштуванням сучасної сервісної зони - хабу та зони кредитування.

Оновлений "Фокстрот" в одеському в ТРЦ City Center відкрито 26 вересня. Загальна площа - 1300 кв. м, торговельна - 977 кв. м. Тут провели реконструкцію, повністю змінивши планування та розташування категорій товарів. Планограму розробили з дотриманням стандартів безбар'єрного торговельного простору та з урахуванням потреб відвідувачів на кріслі колісному: ширина центральної алеї, відстань між полицями, забезпечено доступ до комунікації з представником магазину в зоні адміністративного хабу та омні-полиці.

Також тут підключено сервіс "Безбар'єрний "Фокстрот" для комунікації з покупцями з порушенням слуху та облаштовано лаунж-зону.

Наразі мережа "Фокстрот" оперує 122 магазинами у 66 містах України.

Бренд "Фокстрот" розвиває група компаній "Фокстрот".

Співзасновники - Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев.

Теги:   Фокстрот магазин Одеса Самбор Переглядів:   66

Читайте також:

13.09

Novus відкрив 22-й магазин "Мі Маркет"

07.09

Ритейлер Maxima скоротив EBITDA на 11%, збільшив виручку на 4,7%

21.08

Couche-Tard має намір купити японську Seven & I