Apollo Next відкриють у ТРЦ Proskuriv Plaza в Хмельницькому

Нерухомість 04.10.2024    19:44

Спортивний простір Apollo Next відкриють у ТРЦ Proskuriv Plaza в Хмельницькому, повідомили в UTG, що виступає ексклюзивним брокером торгово-розважального центру.

Уточнюється, що фітнес-центр Apollo Next займатиме площу 1346 кв. м на четвертому поверсі ТРЦ Proskuriv Plaza.

Запланований термін запуску нового ТРЦ Proskuriv Plaza - IV квартал 2025 року. Його загальна площа 60 тис. кв. м, орендна 35,5 тис. кв. м. Розробником концепції та наповненням Proskuriv Plaza на правах ексклюзивного брокера займається компанія UTG. Згідно з концепцією, до складу комплексу крім торговельного центру входять також триповерховий готель і офіси.

Fozzy Group розвиває мережу Apollo Next з вересня 2021 року. Наразі працюють 10 клубів у Києві, Львові та Борисполі, а до кінця року їхня кількість зросте до 14.

Fozzy Group - один із найбільших українських ритейлерів із понад 690 торговельними точками на всій території країни. Компанія розвиває торговельні мережі різних форматів: супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля дому "Фора", дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети "Біла ромашка".

Компанія UTG створена 2001 року. Розробила понад 1300 концепцій об'єктів нерухомості. За роки роботи за участю компанії здано в оренду 4,7 млн кв. м комерційних площ в Україні.

Теги:   ТРЦ Хмельницький Apollo Next Proskuriv Plaza Переглядів:   57

Читайте також:

04.10

Вартість житлової нерухомості в єврозоні в другому кварталі пішла в невелике зростання

03.10

Jysk відкрив 100-й магазин в Україні

30.09

"Нова пошта" відкриє два відділення в Іспанії