Швейцарська компанія допоможе з розмінуванням Київської області

Ринки 05.10.2024    19:39

Швейцарська компанія «LLC Global Clearance Solutions Ukraine» долучиться до розмінування територій у Київській області, повідомляє пресслужба Київської обласної військової адміністрації (КОВА).
Як повідомляється, відповідний Меморандум підписали начальник КОВА Руслан Кравченко та генеральний директор швейцарської компанії «LLC Global Clearance Solutions Ukraine» Дмитро Салімонов. Це компанія з інженерними та виробничими потужностями в Німеччині та представництвами по всьому світу.
«Після бойових дій на деокупованих територіях Київщини залишилося чимало вибухонебезпечних предметів. Є великі небезпеки для цивільного населення. Фахівці ДСНС продовжують роботи з розмінування, але виключно сил українських спеціалістів та бюджетних коштів недостатньо. Тому залучаємо сертифікованих операторів, а також фінансування міжнародних партнерів, щоб розмінування не розтягнулося на довгі роки. Ще одне важливе питання - належна кількість професійної техніки», - пояснив Кравченко.
Зазначається, що швейцарська компанія надає широкий спектр протимінної допомоги, зокрема управління проєктами, консультування, обстеження та очищення територій, розвиток спроможностей, навчання.

 

Теги:   розмінування Швейцарія Київська область Переглядів:   58

Читайте також:

05.10

Галина Герега вже контролює понад 50% голосів у польській Intersport

05.10

З початку 2024 року в Україну в'їхало близько 5 тисяч громадян Індії

05.10

Гідрометцентр попереджає про сильний дощ у Києві сьогодні вночі