Accor відкриє готелі Novotel Lviv і Novotel Living Kyiv до кінця 2025 року

Нерухомість 08.10.2024    10:00

Міжнародний готельний оператор Accor (Франція) планує відкрити Novotel Lviv і Novotel Living Kyiv до кінця 2025 року, у планах підписання договору про відкриття ibis у Хмельницькому, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" віцепрезидент з операційної діяльності регіону Україна, Грузія і СНД Андрій Давиденко.

"Novotel Lviv має бути відкрито до кінця 2025 року, так само, як і Novotel Living Kyiv. Про терміни відкриття ibis Budget у Києві говорити зарано. З новин про розширення мережі - плануємо підписати договір про відкриття ibis у Хмельницькому, орієнтовний старт його роботи - 2027 рік", - повідомив Давиденко.

Як повідомлялося, 2023 року підписано договір на технічний супровід і управління ibis Budget на столичному Подолі. У ньому передбачається 126 номерів, у деяких буде застосовано формат хостела.

У Novotel Lviv (пл. Міцкевича 9) буде 128 номерів, у Novotel Living Kyiv (вул. Гоголівська) – 49 апартаментів.

Раніше, наприкінці грудня 2022 року, Чорноморський банк торгівлі та розвитку (ЧБТР) виділив EUR8 млн кредиту на будівництво 4-зіркового готелю Novotel у Львові ТОВ "Центр розвитку нерухомості", бенефіціарами якого є мажоритарний власник групи компаній "ОККО" Віталій Антонов та її СЕО Василь Даниляк. Загальний бюджет проєкту заявлено EUR14 млн.

Давиденко відзначив відновлення попиту. "Активність ринку станом на серпень і вересень 2024 року - найвища з початку повномасштабної війни, як у Києві, так і у Львові", - сказав він.

Accor - один з провідних готельних операторів у світі - відкрив перший готель під брендом Novotel у Ліллі (Франція) 1967 року.

Accor об'єднує понад 5,7 тис. готелів, курортів і резиденцій у 110 країнах під більш ніж 40 брендами: Raffles, Sofitel, Fairmont, OneFineStay, MGallery, Pullman, Swissotel, Mövenpick, Grand Mercure, The Sebel, 25 hours hotel, Handwritten, Novotel, Mercure, Tribe, Adagio, Mama Shelter, Ibis, Ibis Styles, Adagio success, Ibis Budget, Jo&Joe, hotelFormule1, hotel F1, Thalassa sea&spa, greet та ін.

Акції Accor SA розміщені на біржі Euronext в Парижі й торгуються на позабіржовому ринку США.

В Україні Accor управляє дев'ятьма готелями: 3-зірковими іbis у Києві, іbis Styles і ibis у Львові, 5-зірковим Fairmont Grand Hotel у Києві, апарт-готелем Adagio Kyiv Beresteiska. Портфоліо оператора доповнюють Mercure Kyiv Congress Hotel і MGallery Hôtel de Paris (Одеса).

Теги:   Accor Novotel Lviv Novotel Living Kyiv Переглядів:   85

Читайте також:

04.10

Apollo Next відкриють у ТРЦ Proskuriv Plaza в Хмельницькому

04.10

Вартість житлової нерухомості в єврозоні в другому кварталі пішла в невелике зростання

03.10

Jysk відкрив 100-й магазин в Україні